Produkter for fransk desserter (18)

Château Cazeau Bordeaux Blanc Moelleux 2023 - Sød Hvitvin AOP Bordeaux Blanc Moelleux

Château Cazeau Bordeaux Blanc Moelleux 2023 - Sød Hvitvin AOP Bordeaux Blanc Moelleux

ORIGINE Vin Blanc Moelleux Le Château Cazeau har en fantastisk girondinsk chartreuse hvis opprinnelse går tilbake til 1500-tallet. Det ligger ideelt til i Gornac, langs en av de eldste veiene i Entre-Deux-Mers, bare noen kilometer øst for Sauveterre de Guyenne. Vinmarken på over 300 hektar, hvorav 7 er dedikert til produksjonen av denne Entre-Deux-Mers, nyter en eksepsjonell beliggenhet på leire-kalksteinsbakker som når opp til 110 meter over havet og hovedsakelig er vendt mot sør. Plantet rundt slottet, er vinrankene klokt fordelt mellom røde og hvite druesorter avhengig av terroir. Med en gjennomsnittsalder på 35 år, dyrkes de med omhu, på tradisjonelt vis og med respekt for miljøet. Den store kjelleren har alt av moderne utstyr (temperaturkontroll, pneumatiske presser, mikro-oksygenasjon) som er nødvendig for å lage store viner.
Jordbærtart

Jordbærtart

Jordbærtart Kode: MIG006
Tårnkaker - Desserter

Tårnkaker - Desserter

monterte galleristykker
Mini Appelsinbakverk

Mini Appelsinbakverk

Produksjon og levering av bakverk
Sitronpai

Sitronpai

Sitronsmakende tartletter
Orangettes

Orangettes

Mørk sjokoladebelagt Mørk 308 Mørk pose 100g 308 S1 CC
Orangettes

Orangettes

Kandiserte appelsinskall dekket med 70% mørk sjokolade. For å tilby eksepsjonelle produkter velger vi de beste råvarene. Nettovekt (G): 100
Varm Fondant

Varm Fondant

Kuh-melk og pasteurisert krem (opprinnelse Frankrike), Salt, Mikrobiell koagulant, Melkesyrebakterier og modningskulturer, Stabilisator: kalsiumklorid. Annatto Allergener Melk og melkeprodukter (inkludert laktose og melkprotein) Våre produkter er ikke merket som GMO i henhold til forskriftene 1829/2003/EF og 1830/2003/EF. Overholdelse av fravær av GMO på grensen av 0,9 % i henhold til de europeiske forskriftene EF 1829/2003 og 1830/2003. Ioniseringsattest Vi bekrefter, basert på garantier og sertifikater mottatt fra våre leverandører, at våre produkter, ingredienser og tilsetningsstoffer: ikke er gjenstand for behandling ved ionisering i henhold til dekret nr. 2001-1097 av 16/11/01. Analyse for:100g Fett:31.6g Proteiner:16.3g Sukker (g):0.5 Natrium (mg):1.2g Energi Kcal:351 Energi KJ:1454 Format:Rund Vekt:300g Emballasje:Film på keramisk bunn Overemballasje:Kartong Lagringstemperatur:+2°C/+8°C
Kakeboks

Kakeboks

Vår kakeboks er ideell for dine desserter som: Mini cheesecake, fondant eller andre.
Sitron sorbet

Sitron sorbet

Sorbetto al limone Cod:VSC001
Kaker i høyden - Desserter

Kaker i høyden - Desserter

monterte galleristykker
Tårnkaker - Desserter

Tårnkaker - Desserter

monterte galleristykker
Tårnkaker - Desserter

Tårnkaker - Desserter

monterte galleristykker
Stabelkaker - Desserter

Stabelkaker - Desserter

monterte galleristykker
iskremdesserter

iskremdesserter

iskrem
Bringebær ostekake

Bringebær ostekake

Ostekake med bringebær Cod:MNG003
kjeks osv.

kjeks osv.

kjeks osv.
Ostefat

Ostefat

592: Camembert (Mørk sjokoladeganache dekket med hvitt), Pont l’Évêque (Karamellmarshmallows dekket med hvitt), Neufchâtel (Isigny smeltende karamellhjerte dekket med hvitt)